Menu Sluiten

Onderhoud grafmonument

Totaal onderhoud gedenkteken op de begraafplaats

Deze bestaat uit het totale onderhoud van de grafsteen en is vooral aan te raden als u door omstandigheden zelf niet in staat bent het gedenkteken regelmatig te onderhouden

Het totale onderhoud bestaat uit:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvullende inscriptie/bijbelettering gedenkteken

Als een dierbare komt te overlijden en er een bijzetting in het graf heeft plaatsgevonden, is het gebruikelijk om de naam, geboortedatum en overlijdensdatum aan te brengen op het gedenkteken. Memare Gedenktekens kan deze aanvulling op het grafmonument verzorgen. Dit is ook mogelijk voor grafstenen die in het verleden niet door ons geplaatst zijn.

Na het transport van het monument naar onze werkplaats, zal in overleg met u, de bijbelettering worden aangebracht. De bestaande tekst wordt opnieuw ingelakt om kleurverschil te voorkomen en te zorgen voor een mooi, fraai geheel.

Renovatie grafmonument

Indien u dit wenst, kan Memare Gedenktekens voor u het bestaande grafmonument renoveren. Nadat wij het gedenkteken bekeken hebben, bespreken wij met u de mogelijkheden en ontvangt u een vrijblijvende schriftelijke offerte.

In veel situaties zal het renoveren op de begraafplaats plaatsvinden. Een standaard onderhoud is het reinigen of schuren van het grafmonument en het inlakken van de bestaande inscriptie.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal Memare Westland.

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop